×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 29. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Sct. Catharinæ kirke åbner for en stemningsfuld aften til dette års kulturnat. Traditionen tro medvirker Hjørring Kammerkor under ledelse af Anne Mette Vennegaard. Aftenen slutter med en kort andagt med 2 fællessalmer ved sognepræst Helle Bundgaard Laursen.

19.30-19.45 Kirken åbner

19.45-20.15 Koncert med Hjørring Kammerkor

20.45-21.15 Gentaget Koncert med Hjørring Kammerkor

21.15-21.30 Andagt ved sognepræst Helle Bundgaard Laursen

Til Kulturnatten synger koret: 

... et stemningsfuldt program med danske sange i både nye kompositioner og velkendte sange fra den danske sangskat. Der bliver musik af bl.a. John Høybye og seneste nyt på kammerkorets repertoire: musik af den fynske komponist og musiker Christian Dyrst. Han skriver smukke korsatser i et velklingende og moderne tonesprog. Og han er også rigtig god til at sætte de kendte danske sange i nye arrangementer med variation og et glimt øjet. 

Om koret: Hjørring Kammerkor fejrede tidligere i denne sæson sit 40 års jubilæum ved en storstilet koncert på Hjørring Seminarium. Senest har koret i marts været på koncerttur til Sydsjælland, hvor John Høybyes værk "Glasbjergene"(for kor og jazz-kvartet) blev opført i Vordingborg og på herregården "Fuglsang".

Medvirkende
Sognepræst Helle Bundgaard Laursen og Hjørring Kammerkor, dir. Anne Mette Vennegaard
Sted Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring
Pris
Gratis