Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sæbygardens Julekoncert i Sct. Catharinæ Kirke

DEC
05

Sæbygardens Julekoncert i Sct. Catharinæ Kirke


Dato Mandag d. 5. december 2022, kl. 19:30
Sted Sct. Catharinæ Kirke, Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring
Medvirkende
Sæbygarden
Pris
50;-
Sæbygardens Julekoncert i Sct. Catharinæ Kirke

På programmet er bl.a.

- A Most Wonderful Christmas

- A Home Alone Christmas

- Overture to miracle on 34th street

- This Christmas

- Yuletide Tapestry

- Let it snow! Let it snow! Let it snow!

Udover disse vil der komme nogle salmer (fx Dejlig er jorden, Nu tændes tusind julelys, Maria gennem torne går og andre). Sæbygarden er harmoniorkester med ca. 30 medlemmer - et velspillende orkester med hjemsted i Sæby, Nordjylland. Siden 1955 er Sæbygarden en form for byorkester i Sæby - samt naturligvis byens garde. Og således den ældste musikforening, der er musikleverandør i Sæby.

Sæbygardens jul er lige om hjørnet.

I år afholdes Sæbygardens 30. Julealsangskoncert. I år afprøver Sæbygarden Sct. Catharinæ Kirkes fantastiske rammer for første gang. Sæbygardens Tambourkorps og Sæbygardens Harmoniorkester har de sidste mange år spillet julen ind med glade, swingede, jazzede og mange let genkendelige juletemaer, som oftest i ny forklædning. Sådan bliver det også i år.

Sæbygardens Tambourkorps åbner koncerten kl. 19:30 med et blandet juleprogram, så alle kan komme rigtigt i julestemning, hvorefter Sæbygardens Harmoniorkester følger trop med julealsangskoncert kl. 20:00. Herimellem vil der være fællessang samt en lille overraskelse.

Så sæt et stort X i kalenderen den 5. december, og kom og vær med til en julestemningsfyldt aften i Sct. Catharinæ Kirkes fantastiske rammer.

En lille entré på kr. 50,- koster det at nyde musikken fra Sæbys ældste orkester med masser af unge musikere. Entréen går ubeskåret til Sæbygardens ungdomsarbejde.

Sæbygarden glæder sig som altid til at byde velkommen.